Livet på papirlapper

life-on-the-refrigerator-doorJeg har nettopp lest den fine boken «Life on the Refrigerator Door». Dette er en bok som består av beskjeder en mor og datter skriver til hverandre i en hektisk hverdag. Datteren, Claire, går på high school og har et liv fullt av venner, kjæreste, jobb og skolearbeid. Moren er lege og jobber på et sykehus. Det er bare de to som bor sammen, og det er ikke alltid de får tid til å se hverandre mellom alt de skal gjøre. Derfor skriver de lapper til hverandre.

 

Alt som skjer

Du har kanskje hørt om at det kan «stå mye mellom linjene». I denne boka er det mye som skjer mellom lappene, og det er du som leser som kan tenke deg til hva som har skjedd. Jeg synes det var befriende og det gav meg en god følelse. Til tross for at det er ganske få ord i denne boka, blir det tatt opp viktige tema.

 

Lettlest

Boka er på engelsk og den er lett å lese. Det kan være vanskelig å finne gode, lettleste engelske bøker til dere på ungdomsskolen, men denne treffer blink! Hvis du vil prøve deg på å lese en hel bok på engelsk, så prøv deg på denne. Det er stor sjans for at du lykkes! Kom og lån den på studiesenteret.

Tekst: Mari/Omslag:Macmillan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s